Opleiding

De opleiding bijna voltooid!

Het klinkt echt ongelofelijk maar ik heb toch echt bijna de opleiding voltooid. Nog een tweetal verslagen afronden en dan zit het er op. De laatste lessen bestaan vooral uit verdieping, een bezoek aan het anatomisch museum van het LUMC,, de snijzaal van het Erasmus MC e.d.  De opleiding bijna voltooid! Pff….. wat is dat toch snel gegaan!

Ik hoop mijn verslagen (zoals een uitgebreid verbeterplan e.d.) op 1 december a.s. te kunnen inleveren. Ik ben blij dat mijn werkgever mij hier zoveel als mogelijk de ruimte voor geeft. Dat is in het verleden wel eens anders geweest en ook van klasgenoten begrijp ik dat dit zeker niet vanzelfsprekend is.

Vanaf 16 december wordt mijn complete dossier met examens e.d. doorgelicht voordat het officiële diploma aangevraagd kan gaan worden. Klopt alles? Geen idee maar ik verwacht geen schokkende ontdekkingen. Het is de bedoeling dat ik mijn diploma uitgereikt ga krijgen op vrijdag 3 februari 2023. Geen idee hoe feestelijk het ROC Mondriaan dit gaat aanpakken maar ik heb alvast een week vakantie aangevraagd!

Met het diploma in handen ben ik opeens een verpleegkundige en zal ik ingeschreven worden in het BIG-register. Dan gaat er ook een wereld voor mij open want als ik nu al veel aanbiedingen krijg voor werk, laat staan wat er gebeurt als ik mijn diploma heb behaald! Steeds meer mensen in de zorg nodig, steeds minder instroom en een hoge uitstroom…. tsja, ik hoef me denk ik niet zoveel zorgen te maken op een baan in de toekomst.

Lees ook:  Examentijd voor Wilco

De opleiding bijna voltooid! In vier jaar tijd een verpleegkundige geworden! Oh, wat keek ik er tegenop om weer de schoolbanken in te gaan op mijn 51ste maar wat viel het mee en wat hebben we toch een bijzondere klas. Eens in de 300 jaar komt er een pandemie over de wereld en die is er dus uitgerekend precies in de wereld als ik in opleiding ben. Dat was ook wel ff een dingetje op school en zeker ook op het werk. Pff, wat was Covid-19 toch verschrikkelijk in de eerste perioden.

Maar goed….. ik ben er bijna. De laatste loodjes en dan ben ik klaar met de opleiding. Kennis rijker, heel veel rijker, maar ook mooie mensen rijker. Een prachtige klas en geweldige leerkrachten. Ik ga ze nog missen ook.

Deel dit bericht eens via: