AlgemeenUitgelicht

Toch een nieuw blog begonnen!

Ik heb de knoop toch maar doorgehakt en heb www.wilcoindezorg.nl vastgelegd en direct ook maar een compleet nieuw blog opgetuigd. Ruim 10 jaar geleden zette ik een punt achter jarenlang bloggen. Ik haalde er geen voldoening meer uit, er gebeurde teveel om ons heen en de druk om elke dag iets te schrijven werd te groot.

De afgelopen jaren is er veel veranderd. In alle opzichten heb ik veel geleerd van de dingen die gebeurd zijn en heb alle ervaringen om kunnen zetten in positieve energie. Inmiddels ben ik aan mijn derde jaar bezig van de opleiding Verpleegkunde en werk dus ook alweer bijna 3 jaar in de ouderenzorg. Juist omdat ik in mijn omgeving merk dat er weinig mensen zijn die begrijpen wat er in een verpleeghuis gebeurt, wat mijn opleiding inhoudt en waar ik de voldoening uit haal….. een nieuw blog om mijn heerlijk uit te leven om mijn verhaal te delen.

Schrijven op eigen titel over mijn werk, opleiding, media en natuurlijk ook over een stukje privéleven. Stapje voor stapje zal dit blog zich vullen met vele artikelen in verschillende categorieën. De ene keer emotioneel en de andere keer met humor en pakkende quotes. Werken in de zorg blijft verrassend veelzijdig met een lach en een traan.

Lees ook:  De slag om de verse 50+ verpleegkundige

Het begin van dit blog is er en ik heb er echt weer flinke plannen mee. Kom gerust hier weer terug op regelmatige basis. Misschien niet elke dag maar meerdere keren per week zal ik mijn ervaringen delen met lezers die hierin geïnteresseerd zijn.

Deel dit bericht eens via: